ΧΑΡΤΗΣ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Assamaris βρίσκεται στην Ασπροβάλτα σε μια ιδανική θέση, ακριβώς στη μέση μεταξύ των πόλεων της Θεσσαλονίκης και της Καβαλάς. Η πρόσβαση στην περιοχή γίνεται μέσω του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας οδού ο όποιος συνδέει τις δυο πόλεις και εκτείνεται από το Ιόνιο πέλαγος έως τα σύνορα της Τουρκιάς.


Το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απέχει 70 χλμ, ενώ ο κρατικός αερολιμένας της Καβαλάς 65 χλμ.

τοποθεσια1

ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Η περιοχή της Ασπροβάλτας είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός και ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι επισκέπτες έχουν πολλές επιλογές πρόσβασης. Η καταπράσινη τοποθεσία της Ασπροβάλτας είναι πρόσβασιμη με τους εξής τρόπους:

Με αεροπλάνο :

Πολυάριθμες απευθείας πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμάνια, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Ελβετία, η Ρωσία και η Αγγλία.
Μερικές από τις πιο γνώστες αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Καβαλάς είναι:
η Lufthansa, η Air berlin, η KLM, η Swiss, ηΒritish airways, η Aegean airways, η Germanwings, η Easyjet,η Ruynair και η Austrian airlines.

Τις τιμές και τα δρομολόγια των πτήσεων μπορείτε να τα βρείτε στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

Διεθνής Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Τηλ. +30 2310 985000

Κρατικός αερολιμένας Καβαλάς «Μέγας Αλέξανδρος»
τηλ. +30 2591 053119

Με αυτοκίνητο
Η Ασπροβάλτα βρίσκεται πάνω στο διεθνές οδικό δίκτυο της Εγνατία οδού ενώ η απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ασπροβάλτας είναι 70 χλμ, απόσταση περίπου 1 ώρας οδήγησης. Η απόσταση μέχρι την πόλη της Καβάλας είναι 65 χλμ.

Με λεωφορείο

Η περιοχή είναι προσβασιμη με λεωφορείο από το Κτελ Θεσσαλονίκης. Τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται κάθε ώρα, ενώ υπάρχουν και express δρομολόγια σε καθημερινή βάση.

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν την περιοχή της Ασπροβαλτας ξεκινούν από το πρακτορείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιοχή «Βαρδάρη», στην οδό Ειρήνης 17, κοντά στης οδό Λαγκαδά.

τηλ. 2310-536.260 -2310-522.164.

http://www.ktel-thes.gr/

 

τοποθεσια2